Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spinazie zaden

Spinazie Nieuw Zeelandse

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea

Spinazie Nieuw Zeelandse is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spinazie Nieuw Zeelandse kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spinazie Nieuw Zeelandse kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spinazie Nieuw Zeelandse voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een rankende, warmteminnende plant, waarvan men onder glas veel plezier kan beleven. In de vollegrond zal het pas na half mei kunnen. Doet het ook prima in grote potten. Het is een zachte, pikante groente, te bereiden als spinazie. Zaaien voor vroege pluk onder glas op (pers)potten, voor latere pluk in de volle grond. Zaden voor het zaaien 12 uur voorweken.
Toon alle Spinazie zaden
Specificaties
sku SL3065
Levertijd 1D
Bloeimaand maart   april   mei   juni   september   oktober   november  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   juli   augustus   september  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea