Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sperziebonen zaden
Uitverkocht

Stamslaboon Prelude - Phaseolus

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stamslaboon Prelude - Phaseolus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon Prelude - Phaseolus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon Prelude - Phaseolus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon Prelude - Phaseolus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stamslaboon 'Prelude', verbeterde Dubbele Witte. Een bekend ras met middellange, ovale grove peulen, hangend in trossen. Smaak is meer dan uitstekend. Vroeg en lange doorpluk, ook met een boontje in de peul. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig.
Toon alle Sperziebonen zaden
Specificaties
sku SL3150
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni   juli  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente Groentenzaden
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris