Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sperziebonen zaden
Uitverkocht

Stamslaboon Dubbele Witte Zonder Draad - Phaseolus

€4,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stamslaboon Dubbele Witte Zonder Draad - Phaseolus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon Dubbele Witte Zonder Draad - Phaseolus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon Dubbele Witte Zonder Draad - Phaseolus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon Dubbele Witte Zonder Draad - Phaseolus voor slechts € 4,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stamslaboon Dubbele Witte Zonder Draad. Een oud en bekend ras met middellange, vrij grove peulen. Een van de eerste zonder draad". Qua smaak is er nauwelijks een vergelijkbare boon te vinden. Wordt lang doorgeplukt, ook met een boontje in de peul. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig."
Toon alle Sperziebonen zaden
Specificaties
sku SL3140
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Planttype Groente
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris