Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snijbiet zaden

Snijbiet Groene Gewone

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Beta vulgaris
Dit ras is vooral geschikt voor de bladteelt en produceert mals, lichtgroen blad. Het jonge blad en de bladstelen kunnen zowel rauw als gekookt worden gegeten. Wordt steeds vaker gebruikt als vervanger van spinazie. Bijzonder lekker en gezond. Bevat verschillende mineralen, maar vooral natrium en calcium. Zaaien op rijenafstand 20-25 cm, vervolgens licht dunnen tot circa 5 cm op stuk. Is wel iets gevoelig voor schieten"."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Snijbiet Groene Gewone is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijbiet Groene Gewone kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijbiet Groene Gewone kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijbiet Groene Gewone voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Snijbiet zaden
Specificaties
sku SL3015
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Beta vulgaris