Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden

Baby Leaf Salade Oriental Mix - Xotica Collection

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Lactuca sativa

Baby Leaf Salade Oriental Mix - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Baby Leaf Salade Oriental Mix - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Baby Leaf Salade Oriental Mix - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Baby Leaf Salade Oriental Mix - Xotica Collection voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
(Lactuca sativa) Door een zorgvuldige keuze van diverse variëteiten krijgt u een heerlijke salade met een rijk scala aan smaken. Van boterzacht, pikant tot nootachtig. Zaaien van half maart tot eind augustus in de volle grond in rijen of regeltjes. Afstand tussen de regels is ongeveer 25 cm. Dicht zaaien en niet uitdunnen. De sla in een jong stadium oogsten. Er kan meermalen worden geoogst, mits niet te diep afgesneden.
Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku XX-080470
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Lactuca sativa