Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden

Veldsla Volhart 2 - Valerianella locusta

€3,49 (Incl BTW €0,29)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Valerianella locusta

Veldsla Volhart 2 - Valerianella locusta is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Veldsla Volhart 2 - Valerianella locusta kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Veldsla Volhart 2 - Valerianella locusta kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Veldsla Volhart 2 - Valerianella locusta voor slechts € 3,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een kortbladig type met donkergroen, opstaand blad. Groeit trager dan de langbladige Grote Noordhollandse en is ietsje gevoeliger voor smeul in de winter. Zaaien op regels in de vollegrond, ook geschikt voor teelt in verwarmde kas en binnenshuis. Na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een met compost bewerkte grond en goed vochtig houden. Is goed bestand tegen vorst. Een zeer vitaminerijke wintergroente.
Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku SL3000
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand januari   februari   maart   april   oktober   november  
Plantmaand februari   maart   augustus   september   oktober   november   december  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Valerianella locusta