Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden
Uitverkocht

Romeinse Sla Little Gem Intred (Lactuca Sativa)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Lactuca Sativa

Romeinse Sla Little Gem Intred (Lactuca Sativa) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Romeinse Sla Little Gem Intred (Lactuca Sativa) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Romeinse Sla Little Gem Intred (Lactuca Sativa) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Romeinse Sla Little Gem Intred (Lactuca Sativa) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Little Gem Intred is een rode selectie van de overbekende klein gekropte Romeinse sla Little Gem of Sucrine. Ook te omschrijven als een combinatie van kropsla en bindsla . Een zeer compacte plant met een mooi gevuld hart, waarvan alleen de zeer korte en zoete hartblaadjes worden aangeboden (het binnenkropje). De Engelsen noemen dit soort ook Sugar Cos. Sugar vanwege zijn zoetheid en Cos vanwege het feit dat de Romeinen het ontdekten op het Griekse eiland Kos. Little Gem Intred heeft een gedeeltelijk resistentie tegen meeldauw en is verder goed resistent tegen andere ziekten. 
Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku SL0166
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Planttype Groentenzaden
Plantmaand onder Glas Februari Maart
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Lactuca Sativa