Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groentezaden
Uitverkocht

Sjalot Golden Gourme

€3,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium Ascalonicum
Uitverkocht
 
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Sjalot Golden Gourme is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sjalot Golden Gourme kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sjalot Golden Gourme kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sjalot Golden Gourme voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groentezaden
Specificaties
sku 6800-F-0115
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium Ascalonicum