Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Selderij zaden

Bladselderij Green Sleeves

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Apium graveolens

Bladselderij Green Sleeves is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladselderij Green Sleeves kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladselderij Green Sleeves kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladselderij Green Sleeves voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bladselderij 'Green Sleeves'. Groene stelen zonder draad, die zowel rauw als gekookt gegeten kunnen worden. Ze zijn knapperiger, minder vezelig en wat aromatischer van smaak dan de zelfblekende rassen. Zaaien van eind maart tot begin juli ter plaatse. Men kan de opkomst versnellen door onder glas voor te kiemen en de plantjes te verspenen op (pers)potten en laten afharden. Uitplanten op vochthoudende grond. Oogsten voor de vorst invalt. Bladselderij werkt vochtafdrijvend, is absoluut calorie-arm en zeer vitamine-rijk.
Toon alle Selderij zaden
Specificaties
sku SL0074
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden
Plantmaand onder Glas Mei April
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groentenzaden
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Apium graveolens