Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden

Radijs Saxa 2

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 700
Latijnse naam Raphanus Sativus
Scharlakenrode, ronde radijsjes voor de teelt alleen in de vollegrond. Redelijk resistent tegen voosheid. Dun op regels zaaien en eventueel later uitdunnen. Weinig bemesten, anders verhoogde kans op voosheid. Voldoende water geven voorkomt scherpheid. Bevat verschillende mineralen als kalium en fosfor. Een smakelijke groente, die gemakkelijk te telen is. Leuk, lekker en leerzaam voor de kinderen!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Radijs Saxa 2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Radijs Saxa 2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Radijs Saxa 2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Radijs Saxa 2 voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0415
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 700
Latijnse naam Raphanus Sativus