Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden

Radijs Chinese Red Meat (Raphanus Sativus)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Raphanus Sativus
Deze aparte Chinese radijs wordt door z n formaat en interne kleur ook wel watermeloen-radijs  genoemd. De radijzen zijn mooi wit/lichtgroen aan de buitenzijde, maar met een heerlijk sappig ogende roze binnenkant. Deze prachtige kleurcombinatie komt hierdoor goed naar voren in salades. Red Meat heeft een heerlijke mild peperige smaak, die ook qua textuur lijkt op een daikon/rettich. Nazomer/herfstteelt heeft de voorkeur i.v.m. kans op doorschieten van het gewas.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Radijs Chinese Red Meat (Raphanus Sativus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Radijs Chinese Red Meat (Raphanus Sativus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Radijs Chinese Red Meat (Raphanus Sativus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Radijs Chinese Red Meat (Raphanus Sativus) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0439
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand april   juli   augustus  
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Raphanus Sativus