Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Raapstelen

Meiraap Ronde Witte Roodkop

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1600
Latijnse naam Brassica rapa
Witvlezige knolletjes met een rode kop. Kan zowel rauw als gestoofd gegeten worden. De knollen niet te groot laten worden anders worden ze voos. Bij voorkeur oogsten als ze ca. 6 cm groot zijn. Dun uitzaaien op regels en in de rij uitdunnen. De grond niet of zeer weinig bemesten en geschikt voor alle type grondsoorten. Dit soort is lekker van smaak en zeer vroeg oogstbaar (vandaar de verwijzing naar de naam Meirapen")."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Meiraap Ronde Witte Roodkop is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Meiraap Ronde Witte Roodkop kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Meiraap Ronde Witte Roodkop kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Meiraap Ronde Witte Roodkop voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Raapstelen
Specificaties
sku SL0450
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Kleur Paars   Wit  
Aantal per verpakking 1600
Latijnse naam Brassica rapa