Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pompoen zaden
Uitverkocht

Pompoen Uchiki Kuri (gourmetpompoen)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita 
Uitverkocht
Stevige diep oranje vruchten, welke zeer lang houdbaar zijn. Vooral geschikt voor de consumptie, maar zeker ook leuk voor de sier. De smaak heeft iets weg van kastanjes en is echt heerlijk in de soep. Zaaien onder glas in bakje of direct in grote een bloempot. Uitplanten na half mei als er 4 echte bladeren zijn. Pompoenen zijn zeer gevoelig voor nachtvorst. De plant heeft veel mest, vocht en warmte nodig. Groeit daarom uitstekend op een compost- of mesthoop. De ranken afsteken als ze te lang worden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pompoen Uchiki Kuri (gourmetpompoen) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pompoen Uchiki Kuri (gourmetpompoen) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pompoen Uchiki Kuri (gourmetpompoen) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pompoen Uchiki Kuri (gourmetpompoen) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pompoen zaden
Specificaties
sku SL0720
Levertijd 1D
Kleur Oranje  
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand augustus   september   oktober   november  
Plantmaand onder Glas April Mei
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita