Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pompoen zaden
Uitverkocht

Pompoen Asterix - Buzzy

€4,29
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cucurbita moschata

Pompoen Asterix - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pompoen Asterix - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pompoen Asterix - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pompoen Asterix - Buzzy voor slechts € 4,29 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Half april-mei onder glas zaaien, verspenen en in half mei buiten uitplanten. Of half mei direct in de vollegrond zaaien en in juni uitplanten. Een productieve pompoen met een opvallende "panterprint". Het oranje vruchtvlees is sappig en goed van smaak. De pompoenen zijn lang na de oogst houdbaar. Buzzy seeds.
ca. 1gram
Toon alle Pompoen zaden
Specificaties
sku XX-002484
Levertijd 1D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand april   mei  
Bloeimaand september   oktober  
Planttype Groentenzaden Groenten Andere
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm  
Produkt Huis-Tuin-Keuken zaden
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cucurbita moschata