Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Peulen zaden

Peul Sugar Snap Delikett

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Pisum sativum

Peul Sugar Snap Delikett is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peul Sugar Snap Delikett kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peul Sugar Snap Delikett kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peul Sugar Snap Delikett voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuindersoort. Een kreukzadige Sugar Snap type van 90 cm hoog, waarvan niet alleen de dikwandige peulen, maar ook de zoete erwten lekker zijn om te eten. Aan gaas telen en tijdig aanbinden. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt.
Toon alle Peulen zaden
Specificaties
sku SL3275
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Pisum sativum