Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Potpaprika Kobold F1 PATIO

€5,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Capsicum annuum

Potpaprika Kobold F1 PATIO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Potpaprika Kobold F1 PATIO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Potpaprika Kobold F1 PATIO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Potpaprika Kobold F1 PATIO voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mooie compacte pot-paprika. Mooi voor teelt op een zonnige plek uit de wind op uw balkon of uw kleine tuin. Krachtige groei en mooie vertakking. Geeft een zeer hoge opbrengst van glanzende vruchten, die naar rood afrijpen. De smaak is meer dan uitstekend: heerlijk zoet en aromatisch! Vruchtgewicht ca. 50 - 70 gram. Hoogte van de plant ca. 40 cm. De rodere vruchten zijn duidelijk zoeter van smaak en bevatten verschillende mineralen en veel vitaminen B en C. Zaaien onder glas op zaaibed of direct in 10 cm potjes. Na opkomst verspenen en later in koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten.
Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku SL0695
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Rood  
Produkt zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Groente Groentenzaden
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Capsicum annuum