Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden
Uitverkocht

Paprika Milena F1

€4,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Capsicum annuum

Paprika Milena F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paprika Milena F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paprika Milena F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paprika Milena F1 voor slechts € 4,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De vruchten kleuren van groen naar oranje. Stevige, diep oranje vruchten, die zeer goed houdbaar zijn. Opbrengst per plant circa 10 vruchten. De oranje vruchten zijn bijzonder zoet van smaak en bevatten verschillende mineralen en veel vitaminen B en C. Zaaien onder glas op zaaibed of direct in 10 cm potjes. Na opkomst verspenen en later in koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten. Ook geschikt voor de teelt in potten en bakken. Hoogte in kas ca. 1,50 m en buiten ca. 75 cm.
Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku SL0686
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Groente
Kleur Oranje  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Capsicum annuum