Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Paprika Tangerine Dream F1 (pot)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Capsicum annuum
Mooie compacte pot paprika. Mooi voor teelt op een zonnige plek uit de wind op uw balkon of uw kleine tuin. Krachtige groei en mooie vertakking. Geeft een zeer hoge opbrengst van glanzende vruchten, die naar oranje afrijpen. De smaak is meer dan uitstekend: zoet met een licht pikante smaak. Hoogte van de plant ca. 40 cm. De oranje vruchten zijn duidelijk zoeter van smaak en bevatten verschillende mineralen en veel vitaminen B en C. Zaaien onder glas op zaaibed of direct in 10 cm potjes. Na opkomst verspenen en later in koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Paprika Tangerine Dream F1 (pot) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paprika Tangerine Dream F1 (pot) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paprika Tangerine Dream F1 (pot) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paprika Tangerine Dream F1 (pot) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku SL0696
Levertijd 1D
Planttype Groentenzaden Groenten
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Zomerbloeiers  
Kleur Rood  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Capsicum annuum