Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groentezaden

Organic Sprouting Taugé 250g Grootverpakking

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vigna Radiata (syn. Phaseolus Radiata)
Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar. Organic Sprouting Taugé 250g Vigna radiata. Biologisch geteelde zaden. Waarschijnlijk de meest bekende onder de Groentespruiten. Ze wordt al sinds mensenheugenis in de Chinese keuken gebruikt en niet in de laatste plaats om haar rijkdom aan vitaminen. Taugé is lekker fris en knapperig, smaakt voortreffelijk in roerbakschotels maar verdient ook een plaats in salades en zelfs in soepen.

Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een donkere ruimte met een normale kamertemperatuur (20-22°C). Ververs iedere dag het water. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.
  • Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar
  • Een snelkiemend gewas
  • Heeft een lekker fris smaak
  • Lekker en gezond
  • Erg leuk voor kinderen om te zaaien
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Organic Sprouting Taugé 250g Grootverpakking is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Organic Sprouting Taugé 250g Grootverpakking kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Organic Sprouting Taugé 250g Grootverpakking kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Organic Sprouting Taugé 250g Grootverpakking voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groentezaden
Specificaties
sku XX-881611
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   (Ook)-Voor in huis  
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vigna Radiata (syn. Phaseolus Radiata)