Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groentezaden

Organic Sprouting Pikante Mix 250g - Grootverpakking

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Raphanus sativus, Eruca sativa, Trigonella foeneum
Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar. Organic Sprouting Salade Pikante Mix 250g - Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar. Dit Salade Mengsel Pikant is een rijk mengsel van diverse spruitgroente. Je kunt het als kleurrijke garnering gebruiken en door zijn pittige samenstelling is het een goede aanvulling in salades, maar ook in Oriëntaalse gerechten, op taco s en satégerechten.
 
Zo zaai je Organic Sprouting Pikante Mix  Buzzy. Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul een glazen schaal met water tot aan de onderzijde van het rooster en plaats deze in een donkere ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22 graden Celsius). Ververs het water iedere dag.

Je kunt ook een leeg boterkuipje vullen met natte watten en hier de zaden op strooien. Als u de watten goed vochtig houdt, geniet je al na vijf dagen van je eigen gekweekte kiemgroenten. De kiemspruiten zijn dan 3 tot 5 cm lang en geschikt om te eten.

Spruitgroente kan eenvoudig met water worden opgekweekt. Dit is een mengsel van Rode Daikon (Japanse Radijs), Rucola, Broccoli en Fenegriek. De kiemspruiten hebben een zeer aangename en pittige smaak. De jonge scheuten zitten boordevol vitaminen en mineralen. Een gezonde en heerlijke aanvulling bij veel gerechten maar met name een mooie afwerking voor een oosterse curry, bij taco s of een saté-schotel.
  • Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar
  • Een snelkiemend gewas
  • Heeft een lekker fris / pittige/ milde smaak
  • Lekker en gezond
  • Erg leuk voor kinderen om te zaaien
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Organic Sprouting Pikante Mix 250g - Grootverpakking is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Organic Sprouting Pikante Mix 250g - Grootverpakking kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Organic Sprouting Pikante Mix 250g - Grootverpakking kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Organic Sprouting Pikante Mix 250g - Grootverpakking voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groentezaden
Specificaties
sku XX-881605
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Kruiden Groente mix Groentenzaden
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   (Ook)-Voor in huis  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Raphanus sativus, Eruca sativa, Trigonella foeneum