Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groentezaden

Witte Mosterd - Sinapis alba EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1150
Latijnse naam Sinapis alba
Witte Mosterd - Sinapis alba EKO. Biologisch geteelde zaden. Witte of Gele mosterd (bloeit met gele bloemen) wordt vaak gebruikt als groenbemester, maar kan ook gebruikt worden voor de oogst van de mosterd zaden of als spruitgroente (gehele jaar). Lekker op de boterham of in de salade. Behoort tot de kruisbloemigen en kan als groenbemester in korte tijd veel organische stof produceren. Wordt vaak gebruikt op laat vrijkomend land. Na bloei goed ommaaien en door de grond verwerken. Stelt weinig eisen aan de grond, enkel te zure grond is minder geschikt. Trekt veel bijen aan.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Witte Mosterd - Sinapis alba EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Witte Mosterd - Sinapis alba EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Witte Mosterd - Sinapis alba EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Witte Mosterd - Sinapis alba EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groentezaden
Specificaties
sku SL2126
Levertijd 1D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand mei   juni   juli   augustus  
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Bijen-Vlinders   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Planttype Groentenzaden Andere
Kleur Geel  
Bloeimaand juli   september   oktober   november  
Plantmaand onder Glas April Mei
Aantal per verpakking 1150
Latijnse naam Sinapis alba