Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meloen zaden

Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo)

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Cucumis melo
Een typische suikermeloen voor de vroege oogst in de kas of goed beschut buiten. Produceert kleine, 300 gr. vruchten met lichtgroen vruchtvlees. Voor zowel vlakteelt in de kas als aan draad. Zaaien per 2 zaden in een pot van 12 cm. Uitplanten in de kas. Toppen na 4 echte bladeren. Hoofdranken later op 60-70 cm snoeien. Voor een goede vruchtzetting met bijen of handmatig de bloemen met penseel bestuiven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo) voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meloen zaden
Specificaties
sku SL0666
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Bloeimaand september   oktober  
Standplaats volle zon  
Planttype Groentenzaden
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Cucumis melo