Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meloen zaden

Meloen Oranje Ananas

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Cucumis melo
Een sterke groeier, die 1½ - 2½ kg zware vruchten produceert met sappig en stevig oranje vruchtvlees. Een mooie suikermeloen voor de zowel vlakteelt in de kas als aan draad. Zaaien per 2 zaden in een pot van 12 cm. Uitplanten in de kas. Toppen na 4 echte bladeren. Hoofdranken later op 60-70 cm snoeien. Voor een goede vruchtzetting met bijen of handmatig de bloemen met penseel bestuiven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Meloen Oranje Ananas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Meloen Oranje Ananas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Meloen Oranje Ananas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Meloen Oranje Ananas voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meloen zaden
Specificaties
sku SL0670
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Groente
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Kleur Oranje  
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Cucumis melo