Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mais zaden
Uitverkocht

Suikermais Tasty Sweet Trophy F1

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Zea mays

Suikermais Tasty Sweet Trophy F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Suikermais Tasty Sweet Trophy F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Suikermais Tasty Sweet Trophy F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Suikermais Tasty Sweet Trophy F1 voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een heerlijke extra zoete maïs, die zowel rauw als gekookt gegeten kan worden. Ook geschikt voor de wat koudere weersomstandigheden. Zaaien bij voorkeur ter plaatse op regels. Suikermaïs houdt van hogere temperaturen, dus niet voor midden mei buiten zaaien. De bodemtemperatuur moet ook minimaal 10ºC zijn. Maïs is een windbestuiver, dus niet 1 lange regel, maar dan beter 2 kortere regels naast elkaar. Maïs is rijp als de kwast donker wordt en verdroogd.
Toon alle Mais zaden
Specificaties
sku SL0745
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas April Mei
Bloeimaand augustus   september  
Kleur Geel  
Plantmaand mei   juni  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Zea mays