Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Knoflook planten
Uitverkocht

Knoflook (Allium sativum)

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Allium sativum

Knoflook (Allium sativum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Knoflook (Allium sativum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Knoflook (Allium sativum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Knoflook (Allium sativum) voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Knoflook (Allium sativum) kweken is zeer eenvoudig. Uit elk teentje knoflook groeit een nieuwe knoflook bol! Druk met de vinger in het midden van de bol zodat de teentjes los gaan zitten. Plant de teentjes elk apart met de neuzen naar boven, ongeveer 3 cm diep, op een afstand van 10 cm en een regelafstand van 25 cm. De neuzen moeten zichtbaar blijven. Planttijd is november/april. Houdt de grond vochtig maar niet nat. Bemesting drie maal per seizoen. 

Toon alle Knoflook planten
Specificaties
sku 6804-F-0134
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus  
Produkt Moestuin
Planttype Groente Groenten
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Allium sativum