Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kalebassen zaden

Gourd Birdhouse Bottle - Ornamental Collection

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Lagenaria siceriaria ( leucantha)

Gourd Birdhouse Bottle - Ornamental Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gourd Birdhouse Bottle - Ornamental Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gourd Birdhouse Bottle - Ornamental Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gourd Birdhouse Bottle - Ornamental Collection voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Gourd Birdhouse Bottle - Lagenaria leucantha. Lichtgroene gourd met ronde net en bolle onderkant, die, gedroogd, zeer geschikt is voor het maken van vogelhuisjes en in sommige gebieden als karaf wordt gebruikt. Wordt daar ook vaak, fraai beschilderd, op de markt aangeboden. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.
Toon alle Kalebassen zaden
Specificaties
sku XX-029860
Levertijd 1D
Planttype Groente Groentenzaden
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Lagenaria siceriaria ( leucantha)