Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kalebassen zaden

Cucurbita Flessenplant / Vogelhuisje - Sierpompoen

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Cucurbita siceraria

Cucurbita Flessenplant / Vogelhuisje - Sierpompoen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cucurbita Flessenplant / Vogelhuisje - Sierpompoen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cucurbita Flessenplant / Vogelhuisje - Sierpompoen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cucurbita Flessenplant / Vogelhuisje - Sierpompoen voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Groeit uitstekend liggend op de composthoop, maar voor de mooiste vruchten is het beter om de plant omhoog te leiden en de vruchten te laten hangen. Prachtige vruchten met een stevige buitenkant, waarvan na drogen, uitstekend vogelhuisjes kunnen worden gemaakt. Zaaien onder glas in potten of zaaibakjes op warmte, afharden en uitplanten. Pas op voor nachtvorst. Drogen van de vruchten op een koele donkere plek.
Toon alle Kalebassen zaden
Specificaties
sku SL6110
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas April Mei
Planthoogte
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Cucurbita siceraria