Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kalebassen zaden

Cucurbita Shenot Crown of Thorns (Doornenkronen)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Cucurbita pepo
Cucurbita Shenot Crown of Thorns (Doornenkronen). Kleine pompoenen met 10 uitstekende punten. Shenot mix is een veelkleurig mengsel, snelgroeiend en de prachtige vruchten kunnen vrij lang bewaard blijven. Zaaien onder glas op warmte. De zaden in de grond drukken en licht afdekken met fijne aarde. Na opkomst iets door laten groeien, de planten laten afharden en op plaats van bestemming uitplanten. Pas op voor nachtvorst. De vruchten drogen op een koele donkere plaats.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Cucurbita Shenot Crown of Thorns (Doornenkronen) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cucurbita Shenot Crown of Thorns (Doornenkronen) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cucurbita Shenot Crown of Thorns (Doornenkronen) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cucurbita Shenot Crown of Thorns (Doornenkronen) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kalebassen zaden
Specificaties
sku SL6100
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas April Mei
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Groente
Kleur Oranje   Wit  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Cucurbita pepo