Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fruitbomen

Pruim Black Amber

€13,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Prunus domestica

Pruim Black Amber is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pruim Black Amber kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pruim Black Amber kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pruim Black Amber voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Black Amber (Prunus domestica) is een mooie en populaire zelfbestuivende dwerg pruimenboompje. Pruim Black Amber is vanwege zijn formaat een mooie potplant om uw terras of balkon te versieren. Bovendien zal Pruim Black Amber u voorzien van prachtige, donkere vruchten van augustus tot september.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Fruitbomen
Specificaties
sku 900-670023
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Prunus domestica