Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fruitbomen
-10%

Musa Basjoo - Japanse Vezelbanaan

€8,99

Normale prijs: €9,99

Je bespaart 10%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Musa Basjoo

Musa Basjoo - Japanse Vezelbanaan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Musa Basjoo - Japanse Vezelbanaan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Musa Basjoo - Japanse Vezelbanaan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Musa Basjoo - Japanse Vezelbanaan voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Musa Basjoo, de Japanse vezelbanaan, is echt onweerstaanbaar. De bananen van de Musa Basjoo zijn niet eetbaar, maar dat neemt niet weg dat het een plant is dat zeker de moeite waard is om aan uw tuin collectie toe te voegen. Musa Basjoo in winterhard en heeft prachtig blad. Het is een echte blikvanger. Musa Basjoo is een fantastische kuipplant. U kunt Musa Basjoo ook in de tuin planten. In dat geval doet u er goed aan om de wortelstokken in de winter te beschermen.

Deze boom wordt aan u geleverd in een pot. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. Het boompje wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van het boompje zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde boompjes.

Toon alle Fruitbomen
Specificaties
sku 900-670013
Levertijd 4D
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Musa Basjoo