Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fruitbomen

Kers Sylvia

€13,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Prunus avium

Kers Sylvia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kers Sylvia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kers Sylvia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kers Sylvia voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kers Sylvia (Prunus avium) is een mooie en zeer populaire zelfbestuivende dwerg fruitboompje. Dit mooie boompje bloeit vanaf half april tot begin mei, met geurende witte bloemen, die zeer geliefd zijn door bijen en vlinders. Cherry Sylvia zal u voorzien van heerlijke zoete, donkere rode kersen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Fruitbomen
Specificaties
sku 900-670022
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Paars  
Bloeimaand april  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Prunus avium