Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Doperwten
Uitverkocht

Erwt Rondzadig Mechelse Krombek

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Pisum sativum

Erwt Rondzadig Mechelse Krombek is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Erwt Rondzadig Mechelse Krombek kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Erwt Rondzadig Mechelse Krombek kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Erwt Rondzadig Mechelse Krombek voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een vrij late, rond- en groenzadige, 140 cm hoge rijserwt met de typische doperwtsmaak, die wat minder zoet is. Goed bestand tegen kou. Aan gaas telen en tijdig aanbinden. Uitstekende inmaaksoort en goed in de vriezer. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt.
Toon alle Doperwten
Specificaties
sku SL3255
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Planttype Groente
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Pisum sativum