Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Courgette zaden

Courgette Patio Star F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita pepo

Courgette Patio Star F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Courgette Patio Star F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Courgette Patio Star F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Courgette Patio Star F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Patio Star F1 is een heerlijke courgette voor de teelt in grote potten. Mooi voor teelt op uw balkon of uw kleine tuin. De plant wordt ca. 45 cm hoog, ca. 60 cm breed en vormt zeer smakelijke kleine courgette-vruchten. Prima resistenties, gezonde plant en mooie donkergroene vruchten. De vruchten jong oogsten! Het is een warmteminnend gewas, dus bij voorkeur onder glas voorzaaien op potjes. Ter plaatse zaaien op zonnige, beschutte plaats en niet eerder dan eind mei! Vraagt een vruchtbare humusrijke grond. Het zilverachtig gevlekte blad is geen ziekte, maar een erfelijke eigenschap. De bloemen zijn in jong stadium eetbaar.
Toon alle Courgette zaden
Specificaties
sku SL0619
Levertijd 1D
Produkt zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente Groentenzaden
Kleur Geel  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita pepo