Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Stokslabonen Westlandse Dubbele, zonder draad - Buzzy

€3,79
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stokslabonen Westlandse Dubbele, zonder draad - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokslabonen Westlandse Dubbele, zonder draad - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokslabonen Westlandse Dubbele, zonder draad - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokslabonen Westlandse Dubbele, zonder draad - Buzzy voor slechts € 3,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stokslabonen Westlandse Dubbele, zonder draad - Buzzy. In de vollegrond vanaf half mei tot juli. De eenvoudigste teeltwijze is door (tonkin) stokken te plaatsen in rijen. Westlandse is een zeer rijkdragende dubbele stokslaboon. De sterke planten vormen forse trossen bonen met een zeer goede smaak. De bonen zijn uitermate geschikt voor bewaring in de diepvriezer.
Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku XX-003110
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand mei   juni   juli  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris