Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Stamslabonen Delinel - Buzzy

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Phaseolus Vulgaris

Stamslabonen Delinel - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslabonen Delinel - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslabonen Delinel - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslabonen Delinel - Buzzy voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stamslabonen Delinel - Buzzy. Vanaf half april onder glas en na 15 mei buiten uitplanten of vanaf half mei tot begin juli in de vollegrond in regels. Frans ras met zeer lange, slanke, ronde bonen. De bonen zijn draadloos, en ideaal om in de vriezer te bewaren.
Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku XX-003155
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Moestuin zaden
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Phaseolus Vulgaris