Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Boerenkool zaden

Kalettes, Flowersprout

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 18
Latijnse naam Brassica oleracea

Kalettes, Flowersprout is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kalettes, Flowersprout kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kalettes, Flowersprout kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kalettes, Flowersprout voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Superfood . Kalettes is het resultaat van 15 jaar veredeling . Een kruising met de smaak van spruitkool gecombineerd met de milde, zoete, notige smaak van boerenkool. Bevat de dubbele hoeveelheid vitamine B6 en C dan de gewone spruitkool. Teeltwijze als spruitkool. De hoge stevige stengel bevat vele rozetten van deze heerlijke groente. Na zaai onder glas of zaaibed, verplanten naar definitieve bestemming. Bij matige winters zeer lang oogstbaar.
Toon alle Boerenkool zaden
Specificaties
sku SL0301
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Bloeimaand oktober   november   december  
Produkt Moestuin zaden
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 18
Latijnse naam Brassica oleracea