Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemkool
Uitverkocht

Bloemkool Fremont F1

€3,49 (Incl BTW €0,29)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Brassica oleracea

Bloemkool Fremont F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloemkool Fremont F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloemkool Fremont F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloemkool Fremont F1 voor slechts € 3,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mooie stevige kool, uitermate geschikt voor diepvries. Fremont F1 is bijzonder goed bestand tegen de warmte. Voor de oogst in de zomer en herfst. Zaaien bij voorkeur onder glas. Grond vochtig houden. Tijdig uitplanten in goed bewerkte/bemeste grond, ter voorkoming dat de plant voortijdig een kooltje vormt. Hoewel zelfdekkend, dekken tegen de verkleuring. Jonge plantjes beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas. Jaarlijks op een andere plaats telen.
Toon alle Bloemkool
Specificaties
sku SL0250
Levertijd 1D
Bloeimaand februari   maart   april   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni  
Kleur Wit  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Brassica oleracea