Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladgewassen

Paksoi Chinese Kool - Xotica Collection

€2,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Brassica pekinensis

Paksoi Chinese Kool - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paksoi Chinese Kool - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paksoi Chinese Kool - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paksoi Chinese Kool - Xotica Collection voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Paksoi (Brassica chinensis) kan men roerbakken, heel kort in kokend water blancheren of stoven. Kan als wokgroente met zeer veel ingrediënten worden bereid; gestoofd blad wordt gebruikt als vulling voor loempia s en de kern van de paksoi als rauwkost. Vanaf half juli tot eind augustus in de vollegrond in regels en in de regel uitdunnen. Niet verplanten! Bij te vroege uitzaai en verplanten vormen zich gemakkelijk zaadstengels.
Toon alle Bladgewassen
Specificaties
sku XX-080455
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Standplaats volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Brassica pekinensis