Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groentezaden
Uitverkocht

Biologische zaden Salad Bowl

€2,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1200
Uitverkocht
De blaadjes kunnen lang worden geplukt zolang het hart van de plant intact blijft. Zeer geschikt om gerechten te garneren. Vanaf half maart tot eind augustus in de volle grond in regels. Niet te dicht zaaien, anders iets uitdunnen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Biologische zaden Salad Bowl is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Biologische zaden Salad Bowl kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Biologische zaden Salad Bowl kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Biologische zaden Salad Bowl voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groentezaden
Specificaties
sku XX-92681
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Groente Groentenzaden
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1200