Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groentezaden

Biologische zaden Prei Herfstreuzen Hannibal

€3,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Voor een goed biologische evenwicht kan men naast prei bijvoorbeeld aardbeien, kool, wortelen en selderie zaaien. Eind maart tot half mei in de volle grond op zaaibed en uitplanten als de plantjes de dikte hebben van een potlood.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Biologische zaden Prei Herfstreuzen Hannibal is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Biologische zaden Prei Herfstreuzen Hannibal kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Biologische zaden Prei Herfstreuzen Hannibal kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Biologische zaden Prei Herfstreuzen Hannibal voor slechts € 3,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groentezaden
Specificaties
sku XX-92514
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Groente Groentenzaden
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 250