Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische zaden

Taugé - Buzzy Organic Sprouting

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Vigna radiata (syn Phaseolus Radiata)

Taugé - Buzzy Organic Sprouting is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Taugé - Buzzy Organic Sprouting kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Taugé - Buzzy Organic Sprouting kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Taugé - Buzzy Organic Sprouting voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Waarschijnlijk de meest bekende onder de Groentespruiten. Ze wordt al sinds mensenheugenis in de Chinese keuken gebruikt en niet in de laatste plaats om haar rijkdom aan vitaminen. Taugé is lekker fris en knapperig, smaakt voortreffelijk in roerbakschotels maar verdient ook een plaats in salades en zelfs in soepen. Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een donkere ruimte met een normale kamertemperatuur (20-22°C). Ververs iedere dag het water. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.
Toon alle Biologische zaden
Specificaties
sku XX-084060
Levertijd 1D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Wit  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Biologische-Ecologische zaden zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Vigna radiata (syn Phaseolus Radiata)