Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische zaden

Organic Sprouting Alfalfa 250g Medicago sativa (Grootverpakking)

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Medicago sativa

Organic Sprouting Alfalfa 250g Medicago sativa (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Organic Sprouting Alfalfa 250g Medicago sativa (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Organic Sprouting Alfalfa 250g Medicago sativa (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Organic Sprouting Alfalfa 250g Medicago sativa (Grootverpakking) voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar. Biologisch geteelde zaden. Organic Sprouting Alfalfa 250g - Medicago sativa. Wordt wel de Koning onder de spruitgroente genoemd. Alfalfa bevat namelijk, naast een hoog gehalte aan proteïne en carotine, de vitaminen C, D, K, E, B12. De spruiten zijn erg mild van smaak en worden vaak gebruikt als garnering bij vlees of vis en als toevoeging bij salades. Alfalfa is ook heerlijk bij een sandwich kaas of ei en tomaat. Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een donkere ruimte met een normale kamertemperatuur (20-22°C). Ververs iedere dag het water. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.
  • Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar
  • Een snelkiemend gewas
  • Heeft een lekker milde smaak
  • Lekker en gezond
  • Erg leuk voor kinderen om te zaaien
Toon alle Biologische zaden
Specificaties
sku XX-881601
Levertijd 4D
Planthoogte 0 - 10 cm  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden (Ook)-Voor in huis
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Medicago sativa