Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische zaden

Hysop, ademkruid, bijenkruid EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 220
Latijnse naam Hyssopus officinalis

Hysop, ademkruid, bijenkruid EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hysop, ademkruid, bijenkruid EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hysop, ademkruid, bijenkruid EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hysop, ademkruid, bijenkruid EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Hysop (Heilige plant) is een van de oudste kruiden en werd vroeger gebruikt om heilige gebouwen te reinigen. Hysopthee wordt gebruikt bij luchtwegontstekingen en buikkramp. U plukt de blaadjes en jonge, witte uitlopers. Als keukenkruid past het goed in salades, soepen, sauzen. Zeer aromatische plant en een prima bijen/vlindertrekker. Olie uit de groene blaadjes is grondstof voor parfum en likeur (Chartreuse). Hysop houdt ook de slakken op afstand.
Toon alle Biologische zaden
Specificaties
sku SL2061
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April Augustus September
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Paars  
Planttype Kruiden
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 220
Latijnse naam Hyssopus officinalis