Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische zaden

Bio Pastinaak Guernsey

€3,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pastinaca sativa

Bio Pastinaak Guernsey is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Pastinaak Guernsey kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Pastinaak Guernsey kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Pastinaak Guernsey voor slechts € 3,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bio Pastinaak Guernsey. Pastinaken is al een eeuwenoud gewas. Vormt 40 cm lange witte wortels met een kruidige, aromatische smaak. Een waardevolle groente vanwege het vet-, eiwit- en vitaminegehalte. Kan zowel rauw als gekookt worden gegeten en in soepen worden gebruikt (Leidse Husselpot oftewel Hutspot). Zorg voor een goed losgemaakte grond. Oogstbaar als het blad is afgestorven. Overwinterd in de grond en kan eventueel opgekuild worden. Voldoende zaad voor 10 m².
Toon alle Biologische zaden
Specificaties
sku XX-92445
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden
Bloeimaand januari   februari   maart   oktober   november   december  
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Wit  
Plantmaand april   mei  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pastinaca sativa