Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische zaden

Bio Paprika California Wonder Geel

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Capsicum annuum

Bio Paprika California Wonder Geel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Paprika California Wonder Geel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Paprika California Wonder Geel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Paprika California Wonder Geel voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zaaien vanaf half maart in een bakje bij 20°C of later buiten onder glas. Verspenen in potten en op de vensterbank of in een kas zetten. Tamelijk compact groeiend ras, dat ook zeer geschikt is om in een pot op een banlkon of terras te plaatsen.
Toon alle Biologische zaden
Specificaties
sku XX-92435
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Capsicum annuum