Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden
Uitverkocht

Rode baby-biet, Kroot, Bonel

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Beta vulgaris

Rode baby-biet, Kroot, Bonel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode baby-biet, Kroot, Bonel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode baby-biet, Kroot, Bonel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode baby-biet, Kroot, Bonel voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een gourmet- of babybietje en een ideaal zomerbietje voor vers gebruik met uiterst zacht, donkerrood en zoet smakend vruchtvlees. Doet het prima in grote bakken. Kan over een lange periode worden gezaaid en vormt snel kleine, oogstbare bietjes. Bij langere doorgroei vormen zich kogelbieten. Bonel schiet  niet snel. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Goed bewaarbaar. Voor winteropslag de bladeren afdraaien, niet snijden!
Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0366
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Beta vulgaris