Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix - Beta vulgaris

€3,99
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Beta vulgaris
Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix. Prachtig mooi samengesteld mengsel bestaande uit de soorten: Burpees Golden, Blancoma, Chioggia en Rode Kogel. Geschikt voor de zomer- en herfstteelt. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Ook hier tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Goed bewaarbaar. Voor winteropslag de bladeren afdraaien, niet snijden!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix - Beta vulgaris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix - Beta vulgaris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix - Beta vulgaris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Biet, Kroot Gemengd Hullahup Mix - Beta vulgaris voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0364
Levertijd 7D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Moestuin   zaden  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Kleur Oranje   Rood   Wit  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Beta vulgaris