Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bessenstruiken

Lycium Barbarum - Gojibes

€26,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lycium barbarum

Lycium Barbarum - Gojibes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lycium Barbarum - Gojibes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lycium Barbarum - Gojibes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lycium Barbarum - Gojibes voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Gojibes (Lycium barbarum of boksdoorn) is een exotische struik die prima in de tuin geplant kan worden. Ook zijn ze uitstekend geschikt om in een (grote) pot (hoe groter hoe beter) te kweken om uw terras of balkon te versieren. Gojibessen worden al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Gojibessen bevatten namelijk veel antioxidanten en zijn inmiddels in het algemeen bekend als 'superfood'. Goji bessen zijn daarom erg duur. Nu kunt u uw eigen Gojibes kopen en zelf bessen kweken tegen een fractie van de kosten!

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

 

Toon alle Bessenstruiken
Specificaties
sku WFP-0155
Levertijd 6D
Kleur Oranje  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Potmaat C2  
Produkt Moestuin Vaste planten Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lycium barbarum