Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Artisjok zaden

Artisjok Violet de Provence

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Cynara cardunculus

Artisjok Violet de Provence is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Artisjok Violet de Provence kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Artisjok Violet de Provence kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Artisjok Violet de Provence voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Cynara cardunculus

Meerjarige plant met violette bloemen, die nog voordat ze uitkomen worden geoogst als groente. Een ware delicatesse! Indien niet tijdig geoogst, dan is de bloem ook fraai. Zaaien onder glas op zaaibedje of bij voorkeur direct in potten om de penwortel zo weinig mogelijk te beschadigen. De meest gestekelde planten verwijderen en alleen de mooiste en sterkste planten opkweken. Heeft een stevige bemesting nodig. Is niet geheel winterhard, dus in de winters met bijv. stro afdekken.
Toon alle Artisjok zaden
Specificaties
sku SL0584
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Februari Maart Mei April
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Kleur Paars   Roze  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planttype Groentenzaden
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Cynara cardunculus