Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Artisjok zaden

Kardoen EKO - Cynara Cardunculus

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Cynara cardunculus
Kardoen EKO - Cynara Cardunculus. Biologisch geteelde zaden. Deze meerjarige plant is een antiek soort, verwant aan de artisjok. De bladsteel, die een paar weken voor de oogst omwikkeld wordt met donkere folie om te bleken, heeft een frisse smaak. Bij vroege oogst (in augustus), zijn kardoenzaden ook ongebleekt nog sappig en lekker mals. Bij een late oogst (in oktober) is de smaak wat bitter en het gewas stugger. De binnenste nerven, het hart en de bloem zijn eetbaar. Zaai kardoen vanaf april onder glas, begin mei in de vollegrond. Zowel het blad als de bloem zijn mooi. Sluis Garden zaden.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kardoen EKO - Cynara Cardunculus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kardoen EKO - Cynara Cardunculus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kardoen EKO - Cynara Cardunculus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kardoen EKO - Cynara Cardunculus voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Artisjok zaden
Specificaties
sku SL0591
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni   juli   augustus  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Blauw   Paars  
Planttype Groentenzaden
Planthoogte
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Cynara cardunculus